Visit the Ironworks Gaming Website Email the Webmaster Graphics Library Rules and Regulations Help Support Ironworks Forum with a Donation to Keep us Online - We rely totally on Donations from members Donation goal Meter

Ironworks Gaming Radio

Ironworks Gaming Forum

Go Back   Ironworks Gaming Forum > Ironworks Gaming Classics > Wizards & Warriors Forum > Wizards & Warriors Archives

Thread Tools Search this Thread
Old 11-17-2000, 11:39 AM   #1

Posts: n/a

Bug or not bug..
In the boogre cave. I have this littles probs

1 I cannot kill the last plant The game frooze and i return to windows
2 Same prob when i want to return to the village
Did i miss Something or what
Old 11-17-2000, 11:44 AM   #2
Ironworks Moderator

Join Date: January 7, 2001
Location: Rural Paradise, MI
Posts: 5,681

Little problems, indeed!!

why don't you repost including some information on the hardware and software (os) that you are using. I know many people have experienced similar problems and some have found solutions. If they know what you're running on your machine they will probably be better able to give you some help!

Hope so!

Wyvern is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 04:54 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
©2017 Ironworks Gaming TM & The Great Escape Studios - All Rights Reserved