Visit the Ironworks Gaming Website Email the Webmaster Graphics Library Rules and Regulations Help Support Ironworks Forum with a Donation to Keep us Online - We rely totally on Donations from members Donation goal Meter

Ironworks Gaming Radio

Ironworks Gaming Forum

Go Back   Ironworks Gaming Forum > Ironworks Gaming Classics > Wizards & Warriors Forum

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-05-2001, 12:22 AM   #1
Xignal76
Guest
 

Posts: n/a
Default

Looks like a nice system - I don't see anything there hardware-wise that might be the cause.

Software - just some thoughts:

Windows 2000 sometimes has problems...

Verify you're not running out of room on your boot partition (swap file overrun) and you have at least 12MB free on the partition where you installed W&W

Ensure you're running DirectX 7.0a or 8 and have not encountered any conflicts with DirectX in the past

Close out any other running processes that might be hogging (or locking) memory (screensavers, anti-virus, etc.)


Anyone else have suggestions?
  Reply With Quote
Old 02-05-2001, 11:38 AM   #2
Moebert
Guest
 

Posts: n/a
Default

I have installed this game about 10 times. Every time I try to play it, I never get past the intro screen, and I get an error message. The line at bottom say's DEEP6: MALLOC ERROR (size=2112915488 Bytes) any idea what the problem might be or how I can fix it? I am thinking I may have either gotten a bad disk, or my puter can't for some reason handle this program. I believe it would have to be the first, as I meet all the min requirements. I have a Compaq 5868 with 3dfx voodoo 3 vid card.
  Reply With Quote
Old 02-05-2001, 11:45 AM   #3
Xignal76
Guest
 

Posts: n/a
Default

Sounds like a memory allocation error. Ensure that you have at least 64MB of memory and that ALL of it tests good.

Can you tell us more about the system - its hardware and software (O/S) etc.?

-------------
Rick
Hints, Walk-Throughs and More at The WWHAP
  Reply With Quote
Old 02-05-2001, 11:52 AM   #4
Moebert
Guest
 

Posts: n/a
Default

compaq 5868 600mhz amd athlon processor
128 kb integrated l1 plus 512kb l2 cache
128mb 100mhz syncDRAM memory
20.0gb ultradma hard drive
3dfx voodoo3 1000 2xagp 3d graphic card
16mb 100mhz video memory
creative labs sound blaster 128
pretty much most of the system
  Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem installing BG1 Arathor General Conversation Archives (11/2000 - 01/2005) 7 11-10-2004 10:56 AM
Problem with installing Xen Icewind Dale | Heart of Winter | Icewind Dale II Forum 6 07-29-2003 12:15 PM
Problem installing BG Sig Segorn Baldurs Gate & Tales of the Sword Coast 22 11-14-2002 06:07 PM
new: problem with installing janusaria Baldurs Gate II: Shadows of Amn & Throne of Bhaal 1 07-17-2002 05:36 AM
Installing game problem Moebert Wizards & Warriors Forum 2 02-05-2001 03:55 PM


All times are GMT -4. The time now is 11:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
©2017 Ironworks Gaming TM & The Great Escape Studios - All Rights Reserved