Visit the Ironworks Gaming Website Email the Webmaster Graphics Library Rules and Regulations Help Support Ironworks Forum with a Donation to Keep us Online - We rely totally on Donations from members Donation goal Meter

Ironworks Gaming Radio

Ironworks Gaming Forum

Go Back   Ironworks Gaming Forum > Ironworks Gaming Forums > Baldurs Gate II: Shadows of Amn & Throne of Bhaal

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-12-2006, 03:06 PM   #1
parro
Elite Waterdeep Guard
 

Join Date: August 17, 2004
Location: Earth
Age: 47
Posts: 10
I am playing SOA -> TOB and have just started chapter 6 (SOA). I opened my laptop bag after a roadtrip and found my TOB expansion disk cracked I guess that's what I get for cramming that thing in the coach class overhead bin a bit too hard...

Is there a way I can continue my game with my SOA disk in the drive or am I just SOL? I just ordered a new TOB package from EBAY, but I wanna play now!!!!

I am assuming that the answer is a resounding NO, but I thought someone might have a workaround until I receive my new TOB package.

Thanks!!

[ 05-12-2006, 03:08 PM: Message edited by: parro ]
parro is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2006, 03:34 PM   #2
Xen
Symbol of Moradin
 

Join Date: June 5, 2002
Location: Slovenia,Ljubljana
Age: 30
Posts: 8,553
You could try a no-CD crack. I mean it's totally adjustable in your case. I know that back in the days you could send the CD to BioWare and they replaced it. I do not know if that is still the case tough.
Xen is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2006, 08:20 PM   #3
Telepath
Elite Waterdeep Guard
 

Join Date: May 4, 2006
Location: Sweden
Age: 44
Posts: 39
Did you do a full install?
Telepath is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2006, 09:43 PM   #4
timothy trotter
Drizzt Do'Urden
 

Join Date: December 29, 2004
Location: south australia
Age: 35
Posts: 603
i dont know if its the same for tob, but i did a full install of SOA, and i still need to have disc 2 in the drive to be able to play the game
__________________
Nobody expects the Spanish inquisition!<br />You will stay in the comfy chair until lunchtime, with only a cup of coffee at 11!
timothy trotter is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2006, 02:55 AM   #5
True_Moose
Gold Dragon
 

Join Date: June 18, 2002
Location: Wolfville, NS / Calgary, AB
Age: 30
Posts: 2,563
BioWare should still be able to replace it. There are also places around who will fix cracked CDs. Try calling a gameshop and ask them if they know of a place that can fix them - it'll cost more money than sending it to Bioware, but it shouldn't take too long. [img]smile.gif[/img]
__________________
[img]\"http://i44.photobucket.com/albums/f13/true_moose/Siggy.jpg\" alt=\" - \" />
True_Moose is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2006, 08:19 AM   #6
parro
Elite Waterdeep Guard
 

Join Date: August 17, 2004
Location: Earth
Age: 47
Posts: 10
Thanks guys. I didn't know that Bioware would replace a cracked disk...that's some great customer service! Oh well, I guess I'll just have to wait for my package to arrive if I want to continue this game. I've never tried a NO-CD hack, so I'm a bit leery to try one in the middle of a game.

By the way, yes I did do a full install, but it always requires me to have the TOB disk in to start the game. Same goes for stock SOA installs (disk 2, I think).

Thanks again for the replies!
parro is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2006, 08:36 AM   #7
thetruth
Elite Waterdeep Guard
 

Join Date: June 11, 2005
Location: Greece
Age: 37
Posts: 38
@parro

Have you tried running the game with the Disc 2 already in your CD-ROM ?
At least for me,the ToB disc is required only if I try to run the game with any other Disc than Disc 2,so maybe it could work for you too.At least it would allow you to finish the SoA part of the game.
thetruth is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2006, 11:45 AM   #8
parro
Elite Waterdeep Guard
 

Join Date: August 17, 2004
Location: Earth
Age: 47
Posts: 10
Thanks thetruth!! Disk 2 works!! Don't know why I didn't try that before..had a brainfart, I guess.
parro is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2006, 01:03 PM   #9
Kyrvias
Lord Ao
 

Join Date: May 15, 2005
Posts: 2,089
heh... brainfart...
Kyrvias is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tariq Aziz is CRACKED! Sir Taliesin General Discussion 2 02-19-2003 05:51 PM
Cracked CD Alendor Baldurs Gate & Tales of the Sword Coast 1 02-12-2003 09:07 AM
Don't ask for 'cracked' copies of files here. Ziroc Miscellaneous Games (RPG or not) 66 01-11-2002 11:50 AM
SOMEONE FREAKING HELP ME! IT SAYS ENTER DISK 5, I DONT HAVE A FREAKING DISK 5!! Blindside Baldurs Gate II Archives 7 05-05-2001 11:14 AM
Being evil isn't all it's cracked up to be...is it?? lordkymil Baldurs Gate II Archives 17 10-26-2000 04:55 PM


All times are GMT -4. The time now is 09:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
©2017 Ironworks Gaming TM & The Great Escape Studios - All Rights Reserved