Visit the Ironworks Gaming Website Email the Webmaster Graphics Library Rules and Regulations Help Support Ironworks Forum with a Donation to Keep us Online - We rely totally on Donations from members Donation goal Meter

Ironworks Gaming Radio

Ironworks Gaming Forum

Go Back   Ironworks Gaming Forum > Ironworks Gaming Forums > Baldurs Gate II: Shadows of Amn & Throne of Bhaal

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-28-2003, 04:59 PM   #1
Lanavae
Elite Waterdeep Guard
 

Join Date: June 20, 2003
Location: Arizona
Age: 28
Posts: 10
Is there a way to skip Irenicuses dungeon? I started a new character and I really hate to go through the dungeon, because it's just boring after you've already completed it with a different charater. So are there any codes to just skip it?

[ 06-28-2003, 04:29 PM: Message edited by: Lanavae ]
Lanavae is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2003, 05:02 PM   #2
Dron_Cah
Horus - Egyptian Sky God
 
Defend Your Castle Champion Frogger Champion Monkey Diving Champion Summer Games Champion Donkey Kong Champion
Moon Lander Champion Space Invaders Champion
Join Date: March 2, 2003
Location: Kentucky
Age: 31
Posts: 2,637
You could use SKeeper, or CLUA Console. Otherwise, I don't think so.

Edit: Welcome to Ironworks! [img]smile.gif[/img]


And be careful to what listen to! [img]tongue.gif[/img]

[ 06-28-2003, 04:11 PM: Message edited by: Dron_Cah ]
Dron_Cah is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2003, 05:08 PM   #3
Faceman
Hathor
 

Join Date: February 18, 2002
Location: Vienna
Age: 36
Posts: 2,248
go to www.baldurdash.org

I think they got a mod there that skips Irenicus dungeon.
__________________
\"I am forever spellbound by the frailty of life\"<br /><br /> Faceman
Faceman is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2003, 05:09 PM   #4
RoSs_bg2_rox
Zartan
 

Join Date: May 20, 2003
Location: Near Aberdeen, Scotland
Age: 28
Posts: 5,225
maybe so but its still part of the game!!!!!!
[img]graemlins/offtopic.gif[/img] WELCOME TO IRONWORKS [img]graemlins/firedevil.gif[/img]

[ 06-28-2003, 04:10 PM: Message edited by: RoSs_bg2_rox ]
__________________
[img]\"http://img.ranchoweb.com/images/ladyzekke/dragonwater2.gif\" alt=\" - \" />
RoSs_bg2_rox is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2003, 05:24 PM   #5
Dron_Cah
Horus - Egyptian Sky God
 
Defend Your Castle Champion Frogger Champion Monkey Diving Champion Summer Games Champion Donkey Kong Champion
Moon Lander Champion Space Invaders Champion
Join Date: March 2, 2003
Location: Kentucky
Age: 31
Posts: 2,637
Yes, if you put in cheats.
Dron_Cah is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2003, 05:25 PM   #6
Lanavae
Elite Waterdeep Guard
 

Join Date: June 20, 2003
Location: Arizona
Age: 28
Posts: 10
I put in the cheats, where could I find the CLUA console to skip it?
Lanavae is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2003, 05:30 PM   #7
Nerull
Lord Ao
 

Join Date: May 17, 2001
Location: San Antonio, Texas, USA
Age: 47
Posts: 2,069
Quote:
Originally posted by Lanavae:
I put in the cheats, where could I find the CLUA console to skip it?
If you put in Ease of Use mod, there should be a guide right near the beginning that takes you to the end. I don't know about any CLUA console that will allow you to skip the dungeon, though. I didn't think it possible that way (Ease of Use mod is the only way I know of).
__________________
[img]\"ubb/noncgi/smiles/new/ghoul.gif\" alt=\" - \" /><br /><br />\"The middle class pays all of the taxes, does all of the work.<br />The lower class exists just to scare the middle class.\"<br />-George Carlin
Nerull is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2003, 05:49 PM   #8
andrewas
Harper
 

Join Date: October 2, 2001
Location: Aberdeen, Scotland
Age: 35
Posts: 4,774
CLUAConsole:MoveToArea(AR0700) will get you out of the dungeon, but I cant find the area code for the dream sequence.

CLUAConsole:MoveToArea(AR0603)
CLUAConsole:ExploreArea()
CLUAConsole:EnableCheatKeys()

then CTRL-J to the exit, thats the easiest way to skip the dungeon without a mod to do so.
__________________
[img]\"http://www.sighost.us/members/Zvijer/andrewas.gif\" alt=\" - \" />
andrewas is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2003, 06:10 PM   #9
Lanavae
Elite Waterdeep Guard
 

Join Date: June 20, 2003
Location: Arizona
Age: 28
Posts: 10
thanks =)
Lanavae is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2003, 08:21 PM   #10
Pirengle
Symbol of Cyric
 

Join Date: April 20, 2003
Location: Sarasota, Florida, USA
Age: 34
Posts: 1,101
There IS a mod, and it isn't at Baldurdash. Check http://www.forgottenwars.net for Dungeon-Be-Gone. Simple, easy to use, and bug-free to boot!
__________________
[img]\"http://img.ranchoweb.com/images/pirengle/quintesson.gif\" alt=\" - \" />
Pirengle is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bugbears in Irenicus' Dungeon?! RitingFool Baldurs Gate II: Shadows of Amn & Throne of Bhaal 7 09-21-2003 09:28 AM
Irenicus Dungeon crash, very curious drewal Baldurs Gate II: Shadows of Amn & Throne of Bhaal 3 01-07-2003 12:30 AM
Irenicus' Dungeon Obsidian the Black Baldurs Gate II: Shadows of Amn & Throne of Bhaal 13 06-09-2002 11:55 AM
Irenicus dungeon without stakes - spoiler LadyLynx Baldurs Gate II: Shadows of Amn & Throne of Bhaal 5 02-25-2002 01:37 PM
Problems with Irenicus' Dungeon . . . Anansi Baldurs Gate II Archives 10 11-30-2001 03:00 PM


All times are GMT -4. The time now is 08:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
©2017 Ironworks Gaming TM & The Great Escape Studios - All Rights Reserved