Visit the Ironworks Gaming Website Email the Webmaster Graphics Library Rules and Regulations Help Support Ironworks Forum with a Donation to Keep us Online - We rely totally on Donations from members Donation goal Meter

Ironworks Gaming Radio

Ironworks Gaming Forum

Go Back   Ironworks Gaming Forum > Ironworks Gaming Forums > NWN Mod: Escape from Undermountain

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-08-2012, 11:20 AM   #1
Ziroc
Ironworks Webmaster

     
     Bow to the Meow

 

Join Date: January 4, 2001
Location: Lakeland, Florida
Age: 45
Posts: 11,660
Ironworks Forum Running EFU on Win7 x64 bit now.. give it a test

See if it runs normally. I'm running it in compatibility mode (winxp sp3), so it should be fine... You may use localvault or your own toons.

Running it off a 2.66 oc'ed to 3.2. with 18 gig ram at 1600 speed.


-Z-
__________________
Ziroc™
Ironworks Gaming Webmaster
www.ironworksgaming.com

The Great Escape Studios - 2D/3D Modeling
www.tgeweb.com & Ziroc's Facebook Page
Visit My Flickr Photo Album
Ziroc is offline   Reply With Quote
Old 10-09-2012, 10:31 AM   #2
Elif Godson
Dracolich
 

Join Date: August 28, 2001
Location: Hurricane Valley
Age: 45
Posts: 3,086
Default Re: Running EFU on Win7 x64 bit now.. give it a test

Will have to get it installed. Had to get a new HD recently and Im still putting the rig together. Maybe I'll have some time this weekend to install!
__________________
Children get Arthritis too!
http://awtampa.kintera.org/jaaware
Elif Godson is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2012, 05:19 AM   #3
Ziroc
Ironworks Webmaster

     
     Bow to the Meow

 

Join Date: January 4, 2001
Location: Lakeland, Florida
Age: 45
Posts: 11,660
Default Re: Running EFU on Win7 x64 bit now.. give it a test

Yeah, I had to get a new x58 motherboard AND PSU.. the old PSU messed up my Motherboard's sata, and caused 4 harddrives to get bad sectors.. RMA'ed 2 of them, and had to buy a third... (need it for graphics design/video) and had to reinstall XP and Win7 (dualboot). what a pain in the ass.

At least I can access all 18 gig of ram now. Battlefield 3 on the PC is CRAZY smooth.

Oh, and to it all off, my amazing LCD 24 inch by BenQ died last week... I LOVED that sucker.. but it was old.. 2006. but I got a new BenQ 24 inch, and its LED backlit and is 120Mhz and came with 3D glasses.. lol. I tried them out, neat and all, but kinda hurts your eyes... it was HALF the price I paid for the first monitor too.. man the prices have come down..

I took the broken LCD's backplate off, and see that the power supply's 130watt cap went bad.. (leaked some acid.. not on the board though), so I MAY try to fix it.. I heard a sizzle then a pop when it died.. scared the crap out of me.
__________________
Ziroc™
Ironworks Gaming Webmaster
www.ironworksgaming.com

The Great Escape Studios - 2D/3D Modeling
www.tgeweb.com & Ziroc's Facebook Page
Visit My Flickr Photo Album
Ziroc is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2012, 12:46 PM   #4
Elif Godson
Dracolich
 

Join Date: August 28, 2001
Location: Hurricane Valley
Age: 45
Posts: 3,086
Default Re: Running EFU on Win7 x64 bit now.. give it a test

That could be sweet if you can fix the monitor, go all dual monitors and such! Dualbooting is a pita, best of luck!
__________________
Children get Arthritis too!
http://awtampa.kintera.org/jaaware
Elif Godson is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2012, 01:24 PM   #5
Ziroc
Ironworks Webmaster

     
     Bow to the Meow

 

Join Date: January 4, 2001
Location: Lakeland, Florida
Age: 45
Posts: 11,660
Default Re: Running EFU on Win7 x64 bit now.. give it a test

That would be bad ass!! I loved that monitor too.. it was 16:10... most newer ones are 16:9... I miss those 2 inches hehe... but indeed, I will hit up Radio Shack and see if they have the part. I can solder it easily.. Just hope its just that, and not the backlight too. if so, its done.

BTW, Battlefield 3 is freaking AMAZING on the PC vs the PS3.. I mean, I knew it would be, but the 120Hz is so nice... wow.
__________________
Ziroc™
Ironworks Gaming Webmaster
www.ironworksgaming.com

The Great Escape Studios - 2D/3D Modeling
www.tgeweb.com & Ziroc's Facebook Page
Visit My Flickr Photo Album
Ziroc is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2012, 12:37 PM   #6
Elif Godson
Dracolich
 

Join Date: August 28, 2001
Location: Hurricane Valley
Age: 45
Posts: 3,086
Default Re: Running EFU on Win7 x64 bit now.. give it a test

Quote:
Originally Posted by Ziroc View Post
I miss those 2 inches hehe....
Thats what she said! (HAHAHAHAHA)

My cousin in bigtime into battlefield, frags every weekend! If you come across someone by the name of Blueguile, that'd be him, stab him, shock him, do what ever you can to him! He's run me over more time then I care to say...


I will! got a level 65+5 eagles on the PS3 version, but gotta start fresh on the PC version... And no in-game voice chat on the PC.. that sucks... but the graphics blow the PS3 away!!!!!!!!! (as usual)
They are always like "man, for a level 5, you sure can fly a heli... hehe..
__________________
Children get Arthritis too!
http://awtampa.kintera.org/jaaware
Elif Godson is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2012, 11:15 AM   #7
Greything
Drizzt Do'Urden
 

Join Date: June 25, 2004
Location: UK
Posts: 628
Default Re: Running EFU on Win7 x64 bit now.. give it a test

Am I missing something?

EFU seems to be offline. Is there a new address?
Greything is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2012, 04:38 PM   #8
Ziroc
Ironworks Webmaster

     
     Bow to the Meow

 

Join Date: January 4, 2001
Location: Lakeland, Florida
Age: 45
Posts: 11,660
Default Re: Running EFU on Win7 x64 bit now.. give it a test

Got it fixed.. I reset my router and entered the wrong dang ports.. it should show up fine now. check and let me know!

Been working on the final levels and the replacement Xanathar level, and it'll be done. (along with patch 1.04). It's coming along nicely.
__________________
Ziroc™
Ironworks Gaming Webmaster
www.ironworksgaming.com

The Great Escape Studios - 2D/3D Modeling
www.tgeweb.com & Ziroc's Facebook Page
Visit My Flickr Photo Album
Ziroc is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Installed 6 more gigs of Gskill ram, and it reboots before Win7 loads??!? Ziroc General Discussion 11 03-17-2012 02:04 AM
PD Test. Give it a shot Dreamer128 General Conversation Archives (11/2000 - 01/2005) 32 03-04-2003 08:43 AM
Can you give a schedule of when the server will be up and running? Rickerdoo NWN Mod: Escape from Undermountain 2 02-21-2003 09:36 AM
This is to the grand-mothers...that give, give, give... Larry_OHF General Conversation Archives (11/2000 - 01/2005) 4 10-07-2001 08:15 PM
This is a test. This is only a test. Should this have been a real emergency. Tobbin_OHF Baldurs Gate II Archives 20 03-01-2001 09:12 AM


All times are GMT -4. The time now is 12:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
©2017 Ironworks Gaming TM & The Great Escape Studios - All Rights Reserved