Visit the Ironworks Gaming Website Email the Webmaster Graphics Library Rules and Regulations Help Support Ironworks Forum with a Donation to Keep us Online - We rely totally on Donations from members Donation goal Meter

Ironworks Gaming Radio

Ironworks Gaming Forum

Go Back   Ironworks Gaming Forum > Ironworks Gaming Classics > Darkstone

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 11-18-2001, 04:49 PM   #1
Tashanna
Welcomed New User
 

Join Date: November 18, 2001
Location: USA
Posts: 3
Hello everyone. Just got around to buying this wonderful game, and having a great time playing. i have a little problem though. i downloaded a few skins from various places, and believe i installed them correctly:

Created a directory called 'skin'
Places the d/l'ed TGA files there
Renamed them to [cname].TGA and [cname]_face.TGA

Now they work fine in a saved game, but if i try to create a new single or multiplayer game, all the characters are the same and it doesn't recognize my cd. When i delete the skns, everything works fine. What am i doing wrong?

TIA,
Tash
Tashanna is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2001, 05:05 PM   #2
Mouse
Ironworks Moderator
 

Join Date: March 1, 2001
Location: Scotland
Posts: 2,784
Welcome to the board - you will find hours of your life disappearing if you really get into Darkstone

As for your specific question, I am not sure why any skin file should cause the symptoms you describe unless (and this is a wild guess) somehow they are corrupted. Generally a skin will work or not, and there is no effect outwith the chatacters appearance. I would suggest trying the skins one at a time, and then discarding the ones that cause problems.

I use a couple of my own skins and have never had a problem starting a new game.

P.S. This is a wild thought, and please don't be insulted.....you did unzip the files if they were .zip files before renaming them....... [img]graemlins/crazyeyes.gif[/img]

Have fun [img]graemlins/wavey.gif[/img]

[ 11-18-2001: Message edited by: Mouse ]

__________________
Regards

Mouse
(Occasional crooner and all round friendly Scottish rodent)
Mouse is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2001, 11:34 PM   #3
Gadzooks
Elite Waterdeep Guard
 

Join Date: March 4, 2001
Location: St. Petersburg, FL - USA
Posts: 40
Did you by chance leave all the default skins for the characters in the 'skin' directory - then added you specialized skin? Doing it that way I have had no problems....

[ 11-19-2001: Message edited by: Gadzooks ]

__________________
Gadzooks AKA Mogadon<br /><br />If the only tool you have is a hammer, you tend to view every problem as an Orc.
Gadzooks is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Really wierd sound card problem just occurred Larry_OHF General Discussion 2 06-17-2006 11:07 AM
NWN skins theholyavenger Neverwinter Nights 1 & 2 Also SoU & HotU Forum 1 11-09-2002 06:20 PM
How do you use skins in Darkstone?? The Dark Wizard Darkstone 1 12-09-2001 05:46 AM
Wierd Technical Problem - Freezing 01gls Baldurs Gate II Archives 3 06-09-2001 01:59 AM


All times are GMT -4. The time now is 01:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
©2017 Ironworks Gaming TM & The Great Escape Studios - All Rights Reserved