Visit the Ironworks Gaming Website Email the Webmaster Graphics Library Rules and Regulations Help Support Ironworks Forum with a Donation to Keep us Online - We rely totally on Donations from members Donation goal Meter

Ironworks Gaming Radio

Ironworks Gaming Forum

Go Back   Ironworks Gaming Forum > Ironworks Gaming Forums > General Discussion > General Conversation Archives (11/2000 - 01/2005)

 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-09-2004, 01:59 PM   #1
Ivelliis
Gold Dragon
 

Join Date: August 6, 2004
Location: North East England
Age: 29
Posts: 2,561
Hey guys
Right the problem is if I try to go on Windows Explorer/Internet Explorer/Control Panel everything on my screen (taskbar, shortcuts on desktop etc.) disappear, then reappear a few seconds later. Windows Explorer/IE/Control Panel don't load up.
I've just installed Webroot Spy Sweeper and it took some Spyware off my computer, but rerunning it there is still some there. It hasn't fixed the problem of the flashing computer with nothing opening.

Also my homepage on IE changed to a search site, can't remember exact URL. I can't get onto Internet Options or Control Panel or Windows Explorer to have a look at stuff either!

After Spy Sweeper has ran this time, I'm going to run it again. Then if nothing works I'll go play Fable while running Norton Anti Virus 2003.

Any ideas what I should do? Any good Spyware programs that should do the trick?

I know there are other topics on spyware problems, but to get less confusing I thought I'd post my problems in my own topic. [img]smile.gif[/img]

Thanks in advance for the help.

Edit: I'm using Mozilla Firefox, thats how I can access IW without IE.

[ 10-09-2004, 12:59 PM: Message edited by: Ivelliis ]
__________________
Ivelliis is offline  
Old 10-09-2004, 02:26 PM   #2
Ivelliis
Gold Dragon
 

Join Date: August 6, 2004
Location: North East England
Age: 29
Posts: 2,561
Right I got my homepage back to normal and IE opens again. Well its google.com atm. I used Spy Sweeper's IE Shield options. Changing internet settings, when I click "Ok." it shuts off IE, is this normal?
__________________
Ivelliis is offline  
Old 10-09-2004, 02:43 PM   #3
Bozos of Bones
Apophis
 

Join Date: July 29, 2003
Location: The Underdark cavern of Zagreb
Age: 32
Posts: 4,679
No, that's not normal at all.. I think the registry is infected, you need something that is capable of cleaning that out(Spybot).
__________________
MAKE LOVE, NOT SPAM!
Bozos of Bones is offline  
Old 10-09-2004, 02:54 PM   #4
philip
Galvatron
 

Join Date: June 24, 2002
Location: aa
Posts: 2,101
Your best bet is running those programs in safe mode. Get adaware as well, together with spybot it should catch a lot.
philip is offline  
Old 10-09-2004, 02:55 PM   #5
Ivelliis
Gold Dragon
 

Join Date: August 6, 2004
Location: North East England
Age: 29
Posts: 2,561
who is Spybot made by? (URL if possible)
I'm going to run Norton soon, it takes so long it means it'll slow my laptop so bad I won't be able to do anything on it.
__________________
Ivelliis is offline  
Old 10-09-2004, 03:01 PM   #6
Bozos of Bones
Apophis
 

Join Date: July 29, 2003
Location: The Underdark cavern of Zagreb
Age: 32
Posts: 4,679
Spybot S&D rules, as does Adaware.
__________________
MAKE LOVE, NOT SPAM!
Bozos of Bones is offline  
Old 10-09-2004, 04:32 PM   #7
Ivelliis
Gold Dragon
 

Join Date: August 6, 2004
Location: North East England
Age: 29
Posts: 2,561
Right, deleted all things Spysweeper picked up. Running Spybot and Ad-Aware now.

Ad-aware picked up 6 New critical objects so far! Spysweeper missed them totally, jeez!

After I've run them once I'll check again, anything else I should do?

Edit: ran spybot, spy sweeper and ad-aware twice, found nothing.
Except Spybot which found <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Still if I try to access Control Panel or Windows Explorer my desktop refreshes. I found this out when I tried to access explorer, this time using Start->Run->C:/Program Files

The quick icon for Ad-Aware was in the Quicklaunch bit and didn't fit (ie. had the arrow to "see other icons" on). I made it bigger, but then when I tried to access windows explorer it went back to normal, even though I locked the taskbar!

Anyone knows anything how to fix it/why it's doing it/what caused it would be great, its getting annoying.
O and if my dad finds out I'm dead

[ 10-09-2004, 03:57 PM: Message edited by: Ivelliis ]
__________________
Ivelliis is offline  
Old 10-09-2004, 05:47 PM   #8
RoSs_bg2_rox
Zartan
 

Join Date: May 20, 2003
Location: Near Aberdeen, Scotland
Age: 29
Posts: 5,225
A couple of things. You should configure Ad-Aware, so that it checks all folders, you will find some more stuff then. Also, try running this to make sure you don't have any sort of virus or trojan.
__________________
[img]\"http://img.ranchoweb.com/images/ladyzekke/dragonwater2.gif\" alt=\" - \" />
RoSs_bg2_rox is offline  
Old 10-09-2004, 06:10 PM   #9
Ivelliis
Gold Dragon
 

Join Date: August 6, 2004
Location: North East England
Age: 29
Posts: 2,561
Ok, thanks Ross, Bozos and Phillip [img]smile.gif[/img]
Norton, Ad-Aware and Spy Sweeper don't pick up anything any more.
Spybot picks up this:
(I made an image)
TOOK IMAGE OUT!

These one's keep coming back, and the box to the right is the explanation for the first virus/trojan/reg edit thing.
The other 2 don't have explanations.

Edit: Its gone! I used the site Ross said, and it came up "no viruses" which was strange. Just now I tried control panel and it worked! All fixed!

[ 10-09-2004, 05:50 PM: Message edited by: Ivelliis ]
__________________
Ivelliis is offline  
Old 10-09-2004, 10:14 PM   #10
Gxc
Elminster
 

Join Date: August 29, 2004
Location: Usa!!
Age: 30
Posts: 411
Ugh, im having some troubles as well im cant get on AIM. Its not my internet connection or anything but it just says "Aim serves can not be reached" or something like that... does anyone know what i could do? I know i didnt post alot of information about this but i have no clue myself.

Thanks anyone that has a idea. [img]smile.gif[/img]
__________________
[img]\"http://img83.exs.cx/img83/3858/Gxc.gif\" alt=\" - \" />
Gxc is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PC Computer Problems T-D-C General Discussion 3 05-19-2006 02:19 AM
Tailoring/Enchanting = lots of money problems Nerull Miscellaneous Games (RPG or not) 21 04-13-2005 01:19 AM
Help! Having Computer Problems... Piestrider General Conversation Archives (11/2000 - 01/2005) 3 04-27-2003 11:39 PM
Computer problems Istaron General Conversation Archives (11/2000 - 01/2005) 5 07-03-2001 09:13 AM
computer problems slackerboy General Conversation Archives (11/2000 - 01/2005) 7 06-07-2001 06:06 AM


All times are GMT -4. The time now is 08:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
©2017 Ironworks Gaming TM & The Great Escape Studios - All Rights Reserved