Visit the Ironworks Gaming Website Email the Webmaster Graphics Library Rules and Regulations Help Support Ironworks Forum with a Donation to Keep us Online - We rely totally on Donations from members Donation goal Meter

Ironworks Gaming Radio

Ironworks Gaming Forum

Go Back   Ironworks Gaming Forum > Ironworks Gaming Forums > Miscellaneous Games (RPG or not)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-24-2007, 07:49 AM   #11
andrewas
Harper
 

Join Date: October 2, 2001
Location: Aberdeen, Scotland
Age: 36
Posts: 4,774
Default Re: Bioshock!

Try and avoid the Steam version if possible, there are multiple reports of the steam version not working at all, while a retail copy works perfectly on the same machine. Also, 2K put secuROM on the steam version as well, so theres no real point to it.

On the plus side, they've now increased the allowed activations to five machines.
andrewas is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2007, 09:52 AM   #12
Thoran
Galvatron
 

Join Date: January 10, 2002
Location: Upstate NY
Age: 51
Posts: 2,109
Default Re: Bioshock!

ahhh crap... now you tell me. I downloaded the steam version yesterday and while I didn't play with it long... it was giving me grief.
Thoran is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2007, 12:49 PM   #13
Kyrvias
Lord Ao
 

Join Date: May 15, 2005
Posts: 2,089
Default Re: Bioshock!

Come on, snag the retail version and the 6" Big Daddy figurine you can use to watch over yoru desk
Kyrvias is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2007, 04:50 PM   #14
vesselle
Hathor
 

Join Date: April 6, 2001
Location: the desert
Posts: 2,296
Default Re: Bioshock!

and yeah. a crack has been circulating since yesterday morning.
__________________
my best friend is a junkie.
what does your best friend do?
vesselle is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2007, 10:52 PM   #15
Thoran
Galvatron
 

Join Date: January 10, 2002
Location: Upstate NY
Age: 51
Posts: 2,109
Default Re: Bioshock!

well I can't get it to go past where you go down in the bathesphere... as soon as it enters the building and tries to load the next level it crashes out.
Thoran is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2007, 08:33 AM   #16
andrewas
Harper
 

Join Date: October 2, 2001
Location: Aberdeen, Scotland
Age: 36
Posts: 4,774
Default Re: Bioshock!

Right click on the game in 'my games', properties, local files, verify integrity of game cache. It seems Steam was distributing corrupted files for a while - which should be impossible, but 2K have found so many ways to make this release difficult that one more shouldn't surprise anyone.
andrewas is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2007, 10:06 AM   #17
Thoran
Galvatron
 

Join Date: January 10, 2002
Location: Upstate NY
Age: 51
Posts: 2,109
Default Re: Bioshock!

I did that last night and it checked out ok, I also reinstalled the VC support files... then when I tried it again it actually blue-screened my pc and rebooted.

Seems like this is the buggiest release I've seen in a while.
Thoran is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2007, 11:22 AM   #18
JrKASperov
Fzoul Chembryl
 

Join Date: July 16, 2003
Location: Wa\'eni\'n
Age: 32
Posts: 1,701
Default Re: Bioshock!

And people pay 50 credits for that...

I won't.
__________________
God is in the rain.
JrKASperov is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2007, 11:50 AM   #19
Jaradu
Silver Dragon
 
Bloody Pingu Champion
Join Date: July 29, 2003
Location: Shrewsbury, England
Age: 28
Posts: 1,635
Default Re: Bioshock!

Thoran, I've heard of that problem before from a few people in the Steam and 2k forums. Apparently, some of them were able to fix it by going into My Computer, properties, advanced, performance, settings, advanced, virtual memory, change, and setting the page file to 'system managed size'. On Windows XP, btw.
Jaradu is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2007, 07:24 PM   #20
Thoran
Galvatron
 

Join Date: January 10, 2002
Location: Upstate NY
Age: 51
Posts: 2,109
Default Re: Bioshock!

Thanks Jaradu... I'd given up on running it on that system and installed it on my laptop, it runs great on that. I'll go back and try the virtual memory fix to see if it helps.
Thoran is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bioshock pc requirements! Kazilan Miscellaneous Games (RPG or not) 4 07-12-2007 05:17 PM
Bioshock Kazilan Miscellaneous Games (RPG or not) 2 04-10-2007 09:05 PM


All times are GMT -4. The time now is 07:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
©2017 Ironworks Gaming TM & The Great Escape Studios - All Rights Reserved