Visit the Ironworks Gaming Website Email the Webmaster Graphics Library Rules and Regulations Help Support Ironworks Forum with a Donation to Keep us Online - We rely totally on Donations from members Donation goal Meter

Ironworks Gaming Radio

Ironworks Gaming Forum

Go Back   Ironworks Gaming Forum > Ironworks Gaming Forums > General Discussion > General Conversation Archives (11/2000 - 01/2005)

 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-24-2004, 08:35 AM   #21
Zero Alpha
Avatar
 

Join Date: July 15, 2002
Location: London, England
Age: 33
Posts: 506
Quote:
Originally posted by Zuvio:

I never defrag period. No need to. It sucks.
Quote:
Originally posted by Callum Kerr:
I have to agree...

I can never get it to work anyway...
if you never defrag id hate to see how slow your computers are moving! honestly, its not hard to do and really speeds up your pc. windows 2000 up should do it fine always, and for 9x series you need to kill all background processes. [img]smile.gif[/img]
__________________
\"RTFM\"<br />\"No i will NOT fix your computer\"<br />\"All\'s fair in sibling war\"
Zero Alpha is offline  
Old 01-24-2004, 08:58 AM   #22
RoSs_bg2_rox
Zartan
 

Join Date: May 20, 2003
Location: Near Aberdeen, Scotland
Age: 28
Posts: 5,225
yep. And if you want a guaranteed defrag (i.e no not working or stopping in the middle) then run your computer in safe mode, that is a sure fire way to get it to work
__________________
[img]\"http://img.ranchoweb.com/images/ladyzekke/dragonwater2.gif\" alt=\" - \" />
RoSs_bg2_rox is offline  
Old 01-24-2004, 09:05 AM   #23
Callum Kerr
Drizzt Do'Urden
 

Join Date: October 11, 2002
Location: Malaysia
Age: 29
Posts: 638
hmmm
will try that...
__________________
[img]\"http://groups.msn.com/_Secure/0RwARAyMWqyivmPQQNWY0hVVRv3oUvlvq5uMcEd3!RZut55dm8 emNqpdvpE7IkB0Cpa1ykaC4MbaPQTDKfXyfz!1y5xDqyJez01d EkyCZjmc/Callum.gif\" alt=\" - \" /><br />Puff the magic dragon!
Callum Kerr is offline  
Old 01-24-2004, 12:23 PM   #24
Bokken
Baaz Draconian
 

Join Date: August 28, 2001
Location: Australia
Age: 40
Posts: 708
1 Terrabyte is good but it's never enough! Running a 60GB, 80GB and 120GB in this thing and still need more space! Only bad thing with a hard drive that big however is that when they finally do release them in internal drives they would probably mean me selling my internal organs to afford it...heh
Bokken is offline  
Old 01-24-2004, 12:28 PM   #25
RoSs_bg2_rox
Zartan
 

Join Date: May 20, 2003
Location: Near Aberdeen, Scotland
Age: 28
Posts: 5,225
jesus Bokken, what the hell have you got on your comp that takes up a total of 260gb!!?!!
__________________
[img]\"http://img.ranchoweb.com/images/ladyzekke/dragonwater2.gif\" alt=\" - \" />
RoSs_bg2_rox is offline  
Old 01-24-2004, 12:53 PM   #26
Dalamar Stormcrow
Banned User
 

Join Date: November 1, 2003
Location: My own little world
Age: 27
Posts: 828
260?!?!?!?!?

I only have 10 Gb and i survive just fine. Only two games installed at once though
Dalamar Stormcrow is offline  
Old 01-24-2004, 01:00 PM   #27
Bokken
Baaz Draconian
 

Join Date: August 28, 2001
Location: Australia
Age: 40
Posts: 708
Well I've got a hell of a lot of games and programs to begin with. I'm a computer technician so I also keep backups of every damn piece of software I own. Among things anyway.

To put it simple though I instal windows and any programs I use on drive C: (60GB)

All games go on D: (80GB)

All backups go on E: (120GB)

May seem like much but it actually isn't if you put it that way.

Oh and just fyi about a year and a half ago I was still running a 3.2GB HDD and a 233MHZ NEC Versanote with a 2MB graphics card. Thinking back to it now it's sad knowing I finished BG2 on it. Had to keep the comp clean from most software just to instal it and give it a big enough cache so my graphics card didn't die out on me and stutter like a geizer. Helped a bit but not enough!
Bokken is offline  
Old 01-24-2004, 04:52 PM   #28
Vaskez
Takhisis Follower
 

Join Date: April 30, 2001
Location: szép Magyarország (well not right now)
Posts: 5,089
Quote:
Originally posted by Zuvio:

I never defrag period. No need to. It sucks.
Sorry mate, but this shows that you obviously have no idea what fragmentation is and hence why you need to defrag. The only people that never need to defrag are those that don't run any applications and hence the content of their hard disk never changes - i.e. virtually no one.
__________________
Too set in his ways to ever relate
If he could set that aside, there'd be heaven to pay
But weathered and aged, time swept him to grave
Love conquers all? Damn, I'd say that area's gray
Vaskez is offline  
Old 01-24-2004, 04:53 PM   #29
Vaskez
Takhisis Follower
 

Join Date: April 30, 2001
Location: szép Magyarország (well not right now)
Posts: 5,089
Quote:
Originally posted by RoSs_bg2_rox:
jesus Bokken, what the hell have you got on your comp that takes up a total of 260gb!!?!!
I wouldn't ask if I were you, unless you want him to discuss x-rated material on a family board


Johnny - glad I make sense to you, no one else understands us jokers anyway

[ 01-24-2004, 03:55 PM: Message edited by: Vaskez ]
__________________
Too set in his ways to ever relate
If he could set that aside, there'd be heaven to pay
But weathered and aged, time swept him to grave
Love conquers all? Damn, I'd say that area's gray
Vaskez is offline  
Old 01-24-2004, 07:16 PM   #30
Seraph
Quintesson
 

Join Date: September 12, 2001
Location: Ewing, NJ
Age: 35
Posts: 1,079
Quote:
Originally posted by Zuvio:

The actual size is really 1024GB, a device can't calculate wrongly.
No it isn't, most hard drive manufacturers (including this one apparently) use the IEC definition of a gigabyte, which is defined as 10^9 bytes, so a terabyte would them be 10^12 bytes. The size isn't calculated incorrectly, its just the standard is weird. What you are describing would, according to IEC, actually be a "tebibyte" (1 TiB) I'm not making this up. I believe that the ISO definition also uses the 10^9 Bytes definition of 1 GB. It is a rather stupid standard, but as far as hard drives it's what the manufacturers go with.
Seraph is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Harddrive on home machine or Motherboard messed up? Ziroc General Discussion 10 03-03-2005 12:27 PM
Harddrive failure maybe... no worries Ziroc NWN Mod: Escape from Undermountain 0 08-14-2003 04:55 PM
harddrive reformat? adam warlock General Conversation Archives (11/2000 - 01/2005) 4 12-05-2002 12:23 PM


All times are GMT -4. The time now is 08:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
©2017 Ironworks Gaming TM & The Great Escape Studios - All Rights Reserved