Ironworks Gaming Forum

Ironworks Gaming Forum (http://www.ironworksforum.com/forum/index.php)
-   General Discussion (http://www.ironworksforum.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   I knew it... EA Ruins new Sim City 'Reboot' Always online DRM down! (http://www.ironworksforum.com/forum/showthread.php?t=102324)

Ziroc 03-15-2013 01:22 AM

Re: I knew it... EA Ruins new Sim City 'Reboot' Always online DRM down!
 
Oohhhh! Me wants! :) Will snag that NOW! :)

I even have Sim City 3000 in box.. box is still in mint cond... same for all my othr games. (cleaned out the area again).. found mint copy of Loom, Mario Andretti Racing challenge, Ultima Underworld, Might and Magic 3, and all the goldbox games and tons of others. may sell some soon.

Kakero 03-15-2013 11:46 AM

Re: I knew it... EA Ruins new Sim City 'Reboot' Always online DRM down!
 
So I created my industry city. I've deleted all my dirty and manufacturing industry from my main city.
http://img.photobucket.com/albums/v7...ps8954f039.jpg
Holy Crap! My industry city is earning as much as or even more than my main city. :confused:

Winter Wolf 03-15-2013 11:31 PM

Re: I knew it... EA Ruins new Sim City 'Reboot' Always online DRM down!
 
Quote:

Originally Posted by Kakero (Post 1249084)
Haha, I've downloaded NAM and a few "bug fix" modds (opera house fix, landfill fix etc etc). Been thinking of download CAM but I'm lazy to download all those dependencies (I read that you need nearly 2 gig to download all the dependencies . Yikes!

The scary part is that it takes about 10 hours to install everything AFTER you've found it. And ironing out compatibility issues and making sure you REALLY have all the dependencies...I still have a lot that is brown boxing it, and I simply cannot fathom which dependency is missing. I really, really, really need to burn a DVD (yup, that much data) of my plugins folder just in case disaster strikes.

Chewbacca 03-16-2013 03:22 PM

Re: I knew it... EA Ruins new Sim City 'Reboot' Always online DRM down!
 
I haven't done CAM yet, but I have been enjoying SPAM, the farming/rural mod at the PLEX.

Dependencies are a bitch, but there is an online resource at the LEX with a fairly comprehensive list including good links.

Sim City modders got more acronyms than the military!:P

I'm gonna try to get some city pics up for ya'll soon. Anybody on IW do city journals?

Winter Wolf 03-18-2013 01:10 AM

Re: I knew it... EA Ruins new Sim City 'Reboot' Always online DRM down!
 
I have good intentions to do a city journal, but I can never remember to take pics at appropriate intervals. It's either virgin region or fully developed cities. :rolleyes:

Plus the new NAM release looks like it's going to require a major rework of my plugins folder, and the documentation isn't ready yet. It's probably going to break my regions if I switch to the new ones after I've dropped a bunch of content from the older version into my cities. I'll be damned if I try to sort it out without explicit and exhaustive step by step instructions. :hellno:

I love building transportation routes, though I have nowhere near the creativity (or the patience) that some people demonstrate in their traffic networks. I'll spend me several hours in terraforming just so, though.

Micah Foehammer 03-18-2013 05:20 PM

Re: I knew it... EA Ruins new Sim City 'Reboot' Always online DRM down!
 
CEO of Electronic Arts resigns

http://www.streetinsider.com/Guidanc...s/8193332.html

Lord of Alcohol 03-18-2013 09:49 PM

Re: I knew it... EA Ruins new Sim City 'Reboot' Always online DRM down!
 
And is replaced by the old CEO Larry Probst, also a dickhead.

Memnoch 03-19-2013 04:20 AM

Re: I knew it... EA Ruins new Sim City 'Reboot' Always online DRM down!
 
I wanted to buy this - I have memories of playing the early Sim Cities into the wee hours of the morning when I should've been asleep getting ready for school. But the DRM horror stories kept me away. Is it all fixed now?

Ziroc 03-20-2013 12:15 AM

Re: I knew it... EA Ruins new Sim City 'Reboot' Always online DRM down!
 
Nope.. its still crap.. and the land size to build your city is TINY.. more like a village than a huge city, like in Sim City 4... :(
I too was looking forward to the game.. the trailers looked awesome, but I knew in the back of my mind that this is EA related, and they love to hide bombshells till its been released.

I bet you a million bucks the reviewers had a 'street date review release date'--meaning, anyone reviewing it had to wait a few days AFTER it was released --because they KNOW its full of bugs, and sucks.. and don't want the reviews to scare customers away...

Evil tactics..

I'm back to playing Sim City 4 Deluxe with all the addons... Just inserted a White Castle and the new World Trade Buildings and Memorial in my City! Amazing work..
The corrected size street signs are awesome too--as well as the freeway signs, and new roads, bridges and more.. The Mod Community is AMAZING, and keeps getting better!

Micah Foehammer 03-20-2013 02:24 PM

Re: I knew it... EA Ruins new Sim City 'Reboot' Always online DRM down!
 
http://v.cdn.cad-comic.com/comics/ca...0320-c775d.png


All times are GMT -4. The time now is 01:33 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
2022 Ironworks Gaming & 2022 The Great Escape Studios TM - All Rights Reserved